Maak kennis met ons team

Wij staan voor u klaar

Familiebedrijf

Klantgericht

Ervaren team

Over ons

Over ons valt veel te vertellen. PVC en Laminaat heeft in de afgelopen jaren vloeren gelegd voor grote bedrijven zoals luxe hotelketens maar ook het bijzondere Disney-schip.

PVC en Laminaat veroverd de markt met een totaalpakket voor de klant.

Niek

Eigenaar van PVC en Laminaat

“Het vak van vloeren leggen heb ik geleerd van mijn vader. Een betere leerschool is er niet. Het vakmanschap, de details en het werken met de materialen als stoffeerder heb ik van jongs af aan gezien en gevoeld. Hierdoor kon ik jarenlang werken onder het deskundige oog van mijn vader en heb ik echt de details van het vloeren leggen geleerd. Veel bedrijven verkopen alleen vloeren en laten het leggen aan andere partijen over. Ik merkte dat dit voor de klant niet echt duidelijk was en wilde dit veranderen. PVC en Laminaat biedt het complete pakket aan: adviseren, verkoop en het leggen van PVC en laminaat vloeren. Voor de klant betekent dat veel meer duidelijkheid, het is goedkoper en er is slechts één aanspreekpunt. ”

Anneco

Aanspreekpunt van PVC en Laminaat

“In de afgelopen jaren heb ik gewerkt in directie-ondersteunende functies. Ik merkte echter dat ik uit deze functie groeide en zelf de touwtjes in handen wilde nemen. De jarenlange ervaring in het bedrijfsleven kon ik uitstekend toepassen bij het opstarten van PVC en Laminaat en nu in de showroom. Naast het ontvangen van klanten en het adviseren regel ik de administratieve zaken.”

Bastian

Verkoper van PVC en Laminaat

“Drie jaar geleden ben ik begonnen bij PVC en Laminaat. Elke zaterdag was ik in de showroom te vinden om Anneco te ondersteunen. Klanten helpen die langskwamen ging toen vrij automatisch, door mijn achtergrond in de verkoop. Na een tijd merkte ik dat ik meer wilde en ben ik fulltime in dienst gekomen. Ik verdeelde mijn tijd tussen stofferen en ondersteuning in de showroom. Van Niek leerde ik het vak van stofferen. Die technische kennis bleek ook heel nuttig in mijn werk in de showroom; zo kan ik klanten nog beter adviseren. Inmiddels ben ik vrijwel dagelijks in de showroom te vinden en ben ik verantwoordelijk voor planning en contact met klanten.”

Professioneel én persoonlijk advies?

Kom langs in onze showroom in Utrecht of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Tot snel!

Onze showroom

Arkansasdreef 34
3565 AS Utrecht

Openingstijden

Di – vrij: 10:00 – 18:00 uur
Za: 10:00 – 17:00 uur

Contact

Telefoon: 030-7370813
WhatsApp: 06-55393204
E-mail: info@pvcenlaminaat.nl